Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

vanrooijdarts.nl is een van de snelst groeiende dartshops in Nederland, door ons ruime assortiment kunt u in onze webshop alles vinden wat met darten te maken heeft. Door ons ruime assortiment en uitstekende service staan wij garant voor kwaliteit.

Privacyverklaring

vanrooijdarts.nl, gevestigd aan Enkweg 33, 6951 BT Dieren, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Enkweg 33
6951 BT Dieren

T. van Rooij is de Functionaris Gegevensbescherming van vanrooijdarts.nl. Hij is te bereiken via theovan.rooij@hetnet.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
vanrooijdarts.nl verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Locatiegegevens
  • Bankrekeningnummer


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
vanrooijdarts.nl verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming
vanrooijdarts.nl neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van vanrooijdarts.nl ) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
vanrooijdarts.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
vanrooijdarts.nl verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
vanrooijdarts.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account.Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar theovan.rooij@hetnet.nl Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. vanrooijdarts.nl.zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
vanrooijdarts.nl. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
vanrooijdarts.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via theovan.rooij@hetnet.nl

Bekijk hieronder ons assortiment:

  • € 1.00 Op voorraad

    € 1.00
    Op voorraad
    3/4 dagen levertijd
  • € 1.25 Op voorraad

    De Shot! Branded Birds of Prey Eagle Wings is een flight met hierop een afbeeding van de vleugels van een adelaar, de flight heeft een dikte van 100 micron en een standaard 6 vorm. Alle flights zijn per 3 verpakt. Materiaal: 100 micron Vorm: Standaard 6 Kleur: Wit Merk: Shot!

    € 1.25
    Op voorraad
    3/4 dagen levertijd
  • € 1.50 Op voorraad

    Harrows Marathon Max Air Fractal is zwarte flight, de Harrows Marathon Max Air Fractal flight heeft dezelfde breedte als een standaard flight alleen is de Max Air 7mm langer. Waardoor er meer flightoppervlakte ontstaat en dus meer stabiliteit geeft. De flight is 100 micron dik en heeft een standaard vorm. Alle flights zijn per 3 verpakt. Materiaal: 100...

    € 1.50
    Op voorraad
    3/4 dagen levertijd
  • € 1.00 Op voorraad

    Target Vision Ultra Ghost Hoshino G4 Flight heeft een compleet nieuw design gekregen de dartflight is voorzien van zwarte ster met hieromheen enkele vlammen. De flight is 100 micron dik en heeft een standaard 6 vorm. Alle flights zijn per 3 verpakt.Materiaal: 100 micronVorm: Standaard 6Kleur: ZwartMerk: Target

    € 1.00
    Op voorraad
    3/4 dagen levertijd
  • € 6.75 Op voorraad

    Harrows PRO Series 5 Flights Pack is een serie die bestaat uit 5 verschillende soorten flights. De flight is 100 micron dik en heeft een standaard vorm. Alle flights zijn per 3 verpakt.Materiaal: 100 micronVorm: StandaardKleur: DiverseMerk: Harrows

    € 6.75
    Op voorraad
    3/4 dagen levertijd
  • € 1.25 Niet op voorraad

    Target Vision Ultra Spectrum Blue is een dartflight voorzien van een speciale grip waardoor de flight nog beter op de flights blijft zitten, daarnaast heeft de Target Vision Ultra Spectrum een zwarte kleur met een uniek metallic ink design in de kleur blauw. De flight is 100 micron dik en heeft een standaard vorm. Alle flights zijn per 3 verpakt....

    € 1.25
    Niet op voorraad
    3/4 dagen levertijd
  • € 1.35 Op voorraad

    McKicks Metallic Lightning Gold is een dartflight met hierop onweer afgebeeld de flight is goud van kleur. De flight is 100 micron dik en heeft een standaard vorm. Alle flights zijn per 3 verpakt. Materiaal: 100 micron Vorm: Standaard Kleur: Gold Merk: McKicks

    € 1.35
    Op voorraad
    3/4 dagen levertijd
  • € 1.30 Op voorraad

    De Shot Empire Legion Flight is een flight met een dikte van 100 micron en een standaard 6 vorm. Alle flights zijn per 3 verpakt. Materiaal: 100 micron Vorm: Standaard 6 Kleur: Multi Merk: Shot!

    € 1.30
    Op voorraad
    3/4 dagen levertijd



Wij waarborgen en streven altijd naar

DE BESTE KWALITEIT & SERVICE

Wij proberen zoveel mogelijk te luisteren naar de wensen van onze klanten, om ze een goed en breed mogelijk assortiment neer te kunnen zetten. Vele gingen u al voor door een beoordeling te schrijven. Wij streven naar uitstekende service en scherpe prijzen.

Mocht u producten niet kunnen vinden in ons assortiment, neem dan even contact met ons op en wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden.